BOEKEN

Hoera, Wij hebben een hond!

Het complete handboek voor hondenliefhebbers!

Tijdens mijn studie Diergeneeskunde in 1963 ben ik begonnen met het verzamelen van zoveel mogelijk gegevens die ik ooit hoopte te gebruiken voor een honden- en kattenboek. Het resulteerde toen in een afstudeerproject over katten en ik mocht het zelfs gebruiken voor mijn referaat.
In 1974 heb ik het boekje: ‘Hoera! Wij hebben een Poes’ uitgegeven en dit werd opgevolgd in 1975 door ‘Hoera! Wij hebben een Hond’ met een gezamenlijke oplage van 70.000 stuks – een bestseller zoals Jos Brink me toen
vertelde!
In de loop der jaren heb ik beide boeken herschreven, verbeterd en aangevuld en heb daarna ‘Het Gezonde Honden- en Kattenboek!’ geschreven.
Uiteindelijk zijn het dan deze HONDEN boeken geworden, waarbij de pups, de volwassen en de ouder wordende honden ruim aan bod komen.
Met de kennis van 35 praktijkjaren in de kleine huisdieren, mijn ervaringen met de websites www.dierenadviesonline.nl en ander advieswerk, heb ik er een mooi boekwerk van kunnen maken, natuurlijk ook met mooie verhalen met mijn gezinsleden en met de eigen dieren.
Herman Aa, Dierenarts

Te bestellen via mail aan info@dierenartsonline.nl Met vermelding titel boek en uw naam, adres waar het naar toe gezonden kan worden. En overboeking van € 14,95 op NL85 INGB 0662 0264 97 t.n.v. H.J.Aa, Deventer. Graag ook hier uw adres vermelden.
Na ontvangst mail en betaling ontvangt u het boek.

 

Hoera, Wij hebben een kat!

Het complete handboek voor kattenliefhebbers!

Tijdens mijn studie Diergeneeskunde in 963 ben ik begonnen met het verzamelen van zoveel mogelijk gegevens die ik ooit hoopte te gebruiken voor een honden- en kattenboek.
Het resulteerde toen in een afstudeerproject over katten en ik mocht het zelfs gebruiken voor mijn referaat. In 1974 heb ik het boekje: ‘Hoera! Wij hebben
een Poes’ uitgegeven en dit werd opgevolgd in 1975 door ‘Hoera! Wij hebben een Hond’ met een gezamenlijke oplage van 70.000 stuks – een bestseller zoals Jos Brink me toen vertelde!
In de loop der jaren heb ik beide boeken herschreven, verbeterd en aangevuld en heb daarna ‘Het Gezonde Honden- en Kattenboek!’ geschreven.
Uiteindelijk zijn het dan deze KATTEN boeken geworden, waarbij de kittens, de volwassen en de ouder wordende katten ruim aan bod komen.
Met de kennis van 35 praktijkjaren in de kleine huisdieren, mijn ervaringen met de websites.

Te bestellen via mail aan info@dierenartsonline.nl Met vermelding titel boek en uw naam, adres waar het naar toe gezonden kan worden. En overboeking van € 12,95 op NL85 INGB 0662 0264 97 t.n.v. H.J.Aa, Deventer. Graag ook hier uw adres vermelden.
Na ontvangst mail en betaling ontvangt u het boek.

 

TEEK CARE® alles over teken en Lyme

DE ZIEKTE VAN LYME
BORRELIOSE

PREVENTIE en BEHANDELING
door drs.ing. H.J.Aa

Te bestellen via mail aan info@dierenartsonline.nl Met vermelding titel boek en uw naam, adres waar het naar toe gezonden kan worden. En overboeking van € 11,95 op NL85 INGB 0662 0264 97 t.n.v. H.J.Aa, Deventer. Graag ook hier uw adres vermelden.
Na ontvangst mail en betaling ontvangt u het boek.