Glenn and Godrun

Glenn and Godrun
Jaja dat klinkt Engels en zelfs Schots. Ik heb Schotse Hooglanders gekocht voor mijn schrale bosweide.
Schatjes zijn het, komen aangerend als ik water voor ze oppomp of ze een A-koek breng.
De honden en katten zijn er gek op en zij op hen, likken ze over de snoet en Glenn en Godrun vinden het prima. Met hun mooie donkerrode krullende haar staan ze zich prima te vermaken. Hopelijk komt er volgend voorjaar een klein Glennetje of Godrunnetje bij, dan is het helemaal oké!!.
Alleen, ik héb me toch een paperassen ontvangen, want nu ben ik ineens veehouder, met UBN-nummer en al. Moet ineens van alles en nog wat registreren, het vervoer vastleggen, de veewagen speciaal reinigen en wat nog al niet meer.
‘Jaja, ie bunt noe gewoon boer ûword’n en da’s héél speciaal, want da’s veur oe de 2de keer al!!’ ‘Hè? Wat bedoel je?’ ‘Nou gewoon, ik vond oe altied al un boer, en noe is ut eindeluk officieel.’
‘Ok Poortman, we weten het weer!’