SPECIAAL VOOR DE JAARWISSELING!!

AnimalAlert zoekt actief uw vermiste huisdier!
Uniek in Nederland: Actief opsporen van je huisdier met behulp van SMS en Internet!
AnimalAlert helpt vermiste dieren zoeken met de modernste communicatiemiddelen zoals sms en email! Vermiste en gevonden huisdieren worden meteen op de kaart gezet met behulp van  “Google-maps”. AnimalAlert gaat samen met haar vrijwilligers en andere organisaties en websites actief speuren naar uw vermiste huisdier!
“Uw hond raakt op Oudejaarsavond na een enorme knal in paniek en rent weg over een grote afstand. Gelukkig is er nu de  www.animalalert.nl  en hier geeft u uw vermiste huisdier op.”
Op de Nederlandse kaart geven wij aan waar uw huisdier is vermist. Daarna gaan onze “computerschijven” draaien en start de zoekactie naar het vermiste dier.
Onze vrijwilligers in het postcodegebied worden gealarmeerd per sms en / of e-mail. Dit zijn dierenvrienden, die zich hebben opgegeven via www.animalalert.nl  en actief uitkijken naar vermiste huisdieren. Ook worden e-mails verstuurd naar dierenartsenpraktijken in de omgeving waar het huisdier is vermist.
Het vermiste huisdier wordt ook aangemeld bij diverse dierenwebsites, waaronder www.dierennieuws.nl en www.dierenvermistonline.nl , en daar kan het huisdier met foto geplaatst worden.
Zo willen wij het vermiste huisdier zo snel mogelijk verenigen met zijn eigenaar!
AnimalAlert is een aanvulling van de databank voor huisdieren Petlook, opgezet door de dierenartsen Bulle Koster en Peter Klaver in samenwerking met Herman Aa .