Steppen met je hond

Met de Dogatti DogScooter is steppen met de hond kicken!

Een hond rent graag. Wandelen is vaak te kort en te langzaam. Fietsen te gevaarlijk en te snel. Daarom introduceert Dogatti de DogScooter, de meest veilige en leuke manier om mens én hond in conditie te houden…. Ga eens steppen met je hond!

Dogatti is een 100% Europees kwaliteitsproduct. Het grote voorwiel zorgt voor comfort; en veiligheid. Het kleine achterwiel zorgt voor ruimte tijdens het steppen. Het lage zwaartepunt zorgt voor veiligheid en stabiliteit. Tijdens het steppen met de hond zijn deze veiligheidsaspecten essentieel.

Steppen mét de hond is eenvoudig, maar eerst oefenen zonder hond is aan te raden. Dit om te wennen aan de krachtige Shimano remmen, het moeiteloze snelheid maken. Men kan meteen aan de slag, hoeft niets te monteren, niets af te stellen, de Walky dog vastmaken aan het tuigje van de hond en op de step vast klikken. Het systeem is geschikt voor alle honden en alle rassen.

Het is het beste als de hond draaft. Voor comfort adviseren wij of een goed tuigje of een bredere halsband. Een erkende trainingsschool kan bij twijfel van advies voorzien.

Bekijk video

Meer informatie over Dogatti DogScooter op de website www.dogatti.eu